نورگیر سقف سوله ها را امروزه بر اساس محاسبات ریاضی به صورت شیبدار طراحی می کنند. در هنگام ساختن سوله ها از سازه فلزی استفاده می کنند. این سازه در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و آن را در کارخانجات، فروشگاه های بزرگ، سالن ها، انبار ها، مرغداری ها، تعمیرگاه ها و غیره برای مصارف گوناگون به کار می برند. در پروفیل های سوله به دلیل بزرگی ابعاد ستون ها و . . . .
به دلیل کاربرد های فروانی که سوله ها در صنعت دارند، هنگام طراحی، اندازه ی آن ها با سازه های دیگر متفاوت می باشد، به عنوان مثال شکل قاب ها در این سازه ها به گونه ای است که با دیگر سازه ها در صنعت فرق می کند و آن ها را به صورت شیبدار می سازند. در این سازه ها نسبت به سازه های دیگر، دهانه ها بزرگتر می باشند. در اجرای این سازه ها نمی توان از پروفیل های موجود در بازار استفاده کرد، بنابراین در این حالت، باید اقدام به طراحی آن کرد که به آن، تیر ورق می گویند.
برای طراحی سوله به تخصص و مهارت کافی نیاز می باشد. اگر استاندارد های لازم در ساخت سوله رعایت نشود ممکن است هزینه های سنگین تری را به بار بیاورد. یکی از فاکتور های مهم در طراحی سوله ها، مقاومت آن ها می باشد. سوله ها باید همچنین ویژگی های زیر را دارا باشند:
سقف نورگیر سوله ها از اجزای مختلفی تشکیل شده است اما اگر بخواهیم به صورت کلی صحبت کنیم ، پوشش نورگیر سقف سوله ها به دو شکل زیر انجام می گیرد:
پوشش بدنه ی ساختار سوله ها به دو بخش زیر صورت می گیرد:
دو فاکتور مهم و اساسی در پوشش نورگیر سقف سوله ها، سرعت در نصب و قیمت مناسب آن ها می باشد.
در هنگام نصب سوله ها عواملی مانند هزینه دستمزد کارگذاران و زمان بندی مناسب برای صرفه جویی در وقت از موارد مهم می باشد.
در بحث قیمت دهی نورگیر سقف سوله ، عوامل متعددی بیان می شوند. برای چند نمونه و مثال :
دخیل هستند. برای قیمت دهی نهایی بایستی از پروژه دیدن کرد و پس از توافق موارد فوق قیمت نهایی اعلام می گردد.